Taşburun Ortaokulu

Vizyon: • Atatürk İlkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm imkânlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendine güvenen, çağdaş, yenilikçi, ülkesini ve ülke insanını seven, birbirine saygılı, hoşgörülü olan ve her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirmek. •Her noktada model olabilmek. •Öğrencilerimizi bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayabilmek. •Velilerimizi eğitim öğretim hususunda bilinçlendirmek

Misyon: •Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen •Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip •Bünyesinde barındırdığı öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ile mutlu, uyumlu ve verimli çalışan bir kurum olarak; •Çevremizdeki okullardan farklı, aranan ve tercih edilen bir konuma gelmek.

Başarılar:

Saatler: Başlama:08:25 Bitiş:14:30
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tasburunoo.meb.k12.tr

Adres - Taşburun Mahallesi Karlık Sk.No246 Elbistan/K.Maraş

Öğretim Şekli :Normal Eğitim, Taşıma Merkezi

Yerleşim Yeri - Taşburun Mahallesi(Ketizmen) Elbistan´a 3km mesafede yaklaşık 2000 nufusa sahip bir mahalledir.Mahalle halkı geçimini tarım,sanayi esnaflığı,fırıncılık,hayvancılık..yaparak sağlamaktadır.Arazisi sulaktır.Nurhak dağlarının uzantıları eteğinde kurulu.İklimi karasaldır.Bitki örtüsü bozkırdır.

Adres - Taşburun Mahallesi Karlık Sk.No246 Elbistan/K.Maraş

Ulaşım Karayolu